Manna. 3. - De Ram, Peter; Feys, Martial; Gernay, Paul; Lepoutre, Dirk; Malfait, Hilde; Neyrinck, Valérie; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2003)
Thema's in de handleiding : 1. Anders kan gewoon - 2. Het Jozefverhaal - 3. Allerheiligen - Allerzielen - 4. Tranen in de ogen - 5. Advent - Kerstmis - 6. Broeder zon, zuster maan - 7. Tot zeven maal zeventig maal - 8. Broederlijk Delen - Vasten - 9. Het Mozesverhaal - 10. De Goede Week - 11. Hallo, met God - 12. Kies voor het goede.
DVD bij de gelijknamige handboeken.
Cd 3
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs