Manna. 2. - Bels, Kris; Dauwe, Jean-Claude; Demeulenaere, Kathleen; Goutry, Martine; Peters, Cil; Van Daele, Régine; Van Hessche, Claudine; Vroman, Greet; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2001)
Thema's in de handleiding: 1. Ik ben wie ik ben! - 2. Verhalen over Jezus. - 3. Allerheiligen. - Allerzielen. - 4. Mogelijkheden, maar ook grenzen. - 5. Advent. - Kerstmis. - de Drie Wijzen. - 6. Ik voel mij vandaag zo... - 7. Duim voor het goede! - 8. Op weg naar Pasen. - 9. Uit water herboren. - 10. De Goede Week. - 11. Samen met Jezus aan tafel. - 12. Pinksteren. - Maria. - 13. Dragen en gedragen worden. - 14. Hoera, bijna zomer.
Inhoud video: 1. Het regenwoud en het leven van mensen in het regenwoud. - 2. Pater Jozef Matton in Kameroen. - 3. Het leven in Palestina - 4. Storm op zee. - 5. Bezoek aan een BuSO-school. - 6. Met Martijn en Nedra op bezoek bij Daniël Alliet. - 7. De Kleine Zusters van Nazaret te Gent. - 8. De doop van Kilian. - 9. Samen aan tafel.
Prenten bij het gelijknamige handboek.
CD 2
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs