Manna. 1. - Bels, Kris; Dauwe, Jean-Claude; Demeulenaere, Kathleen; Goutry, Martine; Peters, Cil; Van Daele, Régine; Van Hessche, Claudine; Vroman, Greet; Debonnet, Guido; Loosveld, Jan.; Bosschaert, Greet (Brugge Die Keure, 2001)
Thema's in de handleiding : 1. Mag ik zijn wie ik ben? - 2. Wauw, 't is herfst! - 3. Wereldwijd verbonden. - Missie. - 4. Allerheiligen. - Allerzielen.- 5. Ik kan veel, maar niet alles. - 6. Advent en Kerstmis. - 7.Drie koningen. - 8. Ik voel mij vandaag zo... - 9. De veertigdagentijd. - 10. Joepie, ik leef! - 11. Het Jezusverhaal. - 12. Aan tafel met Jezus. - 13. Levend water komt eraan. - 14. Als jij mij draagt...
Inhoud video : 1. Het regenwoud en het leven van mensen in het regenwoud. - 2. Pater Jozef Matton in Kameroen. - 3. Het leven in Palestina - 4. Storm op zee. - 5. Bezoek aan een BuSO-school. - 6. Met Martijn en Nedra op bezoek bij Daniël Alliet. - 7. De Kleine Zusters van Nazaret te Gent. - 8. De doop van Kilian. - 9. Samen aan tafel.
Prenten bij de gelijknamige methode.
Video bij de gelijknamige handboeken. Bevat volgende delen: (1) Het regenwoud en het leven van mensen in het regenwoud, (2) Pater Joz"ef Matton in Kameroen, (3) Het leven in Palestina, (4) Storm op zee, (5) Bezoek aan een BUSO-school, (6) Met Martijn en Nedra op bezoek bij Daniël Alliet, (7) De Kleine Zusters van Nazaret, (8) De doop van Kilian, (9) Samen aan tafel. (Bron: covertekst)
Cd 1
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs