Glimlachen naar de overkant mensen op de grens tussen leven en dood. - Filk-Nagelschmitz, Agnes; Vanden Berghe, G. (Averbode Altiora, 1979)
In dit boek horen we een vrouw die in haar beroep lijdende en stervende mensen begeleid heeft.