Omgaan met ziekte een gids voor de patiënt, het gezin en de zorgverlener. - Keirse, Manu; Daze, Rik. (Tielt Lannoo, 2004)
Wie ziek is of voor een zieke zorgt, kan onder zware druk staan. Dit boek biedt een houvast voor allen die goed willen leren om te gaan met ziekte: de zieke zelf, familieleden, vrienden, collega's, ziekenbezoekers, artsen, leerkrachten en zorgverleners. De auteur reikt in zijn boek vele uit het leven gegrepen ervaringen aan. Dit maakt van 'Omgaan met ziekte' een onmisbaar boek voor al wie zelf of in zijn nabije omgeving met ziekte wordt geconfronteerd.
Samenwerking als arts en patiënt