Brandde ons hart niet? op zoek naar spiritualiteit voor vandaag. - Stockman, René F.C.; Peetermans, Daniël (Leuven Davidsfonds, 2006)
Stockman reikt interessante bronnen aan en gaat terug naar het voorbeeld van inspirerende figuren: universele 'goeroes' - Benetictus, Augustinus en Franciscus bijvoorbeeld - en voorbeelden van bij ons, zoals Pater Damiaan. Een bezielde webwijzer voor wie opnieuw zin wil vinden in het leven. (Bron: covertekst)