De Madridgeneratie waar zijn ze in Godsnaam mee bezig? - Ingels, Hilde; Nolf, Pieter (Antwerpen Halewijn, 2012)
Het boek vertelt doorheen heel wat cijfers en analyses het verhaal van de 600 jonge Vlamingen die in de zomer van 2012 deelnamen aan de Wereldjongerendagen (WJD) in Madrid.
Keywords: 253:37 -- Pastoraal voor jeugd en opvoeding -- Pastoraal voor jeugd en opvoeding