Sterren aan de hemel. 2. - Veulemans, Sophie; Geyskens, Emy; Vervoort, Ninja; Devalck, Marga; Geeraerts, Christel; Noël, Filip; Wouters, Jan 1961-; Bielen, Jos; Chion, Catherine; Heylen, Jan; Galesloot, Eva; Van Reeth, Gitta; et al. (Averbode Averbode, 2012)
Thema's tweede leerjaar
Op verkenning in de natuur - Geboorte en groei - Ik wil het goede doen - Dragen en gedragen worden - Water - Liturgisch en pastoraal jaar - Verhalen over Jezus
Audio-cd voor de klas met liedjes in gezongen en instrumentale versie en met luisteroefeningen
De kinderbijbel "Verhalen van Jezus" kan als aanvulling gebruikt worden en bevat een 30-tal verhalen over Jezus of verteld door Jezus
In deze versie 4B van de handleiding voor het tweede leerjaar bieden we u als vierde onderwerp 'Dragen en gedragen worden' aan. Het Leerplan rooms-katholieke godsdienst schrijft voor om het onderwerp 'Brood' aan bod te laten komen in het jaar dat de kinderen in uw bisdom hun eerste communie vieren. Als dat in het eerste leerjaar is, behandelt u het wisselthema 'Dragen en gedragen worden' in het tweede leerjaar. In het eerste leerjaar komt dan het onderwerp 'Brood' aan bod.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs