Leren aan de werkelijkheid : geloofscommunicatie in een wereld van verschil /. - Pollefeyt, Didier 1965-; Juchtmans, Danny (Leuven Acco, 2003)
Op welke wijze is de werkelijkheid van jongeren en volwassenen vandaag nog een ruimte waarin een gelovig levensperspectief een plaats kan krijgen? Vanuit deze onderliggende vraag wordt in elk van de bijdragen van dit boek aan specialisten de vraag gesteld naar de relevantie en de mogelijkheden van geloofscommunicatie in een 'wereld van verschil'. Daarbij overstijgen de auteurs het pessimisme over de huidige kortsluiting tussen geloof en werkelijkheid. (Bron: covertekst)
Keywords: 268 -- Catechese. Godsdienstonderwijs