Creatieve spiritualiteit. - Grün, Anselm O.S.B. 1945-; Vernieuwe, Marie Jeanne; Mahieu, Johan 1941-; De Belder, Frank (Gent Carmelitana, 2005)
Creatieve spiritualiteit, de spiritualiteit van de omvorming gaat ervan uit dat alles wat in ons is er mag zijn, dat alles in ons een diepere betekenis heeft, dat alles in ons, ook als het schijnbaar zo donker en kwaad, zo ziek en zwak is, getransformeerd kan worden, dat Gods licht juist in onze zwakheden en wonden graag zou schijnen. (Bron: covertekst)