Samenleven hoe doe je dat? - Brenifier, Oscar; Janssen, Kolet; Bénaglia, Frédéric; Aerts, Sin (Leuven Davidsfonds/Infodok, 2006)
Filosofie voor kids is een eerste kennismaking met filosofie. Voor kinderen die een heleboel belanrijke vragen in hun hoofd hebben. Over zichzelf, het leven en de wereld. Voor volwassenen die samen met kinderen op zoek willen gaan, nadenken en discussiëren. Want kant-en-klare antwoorden vind je niet altijd! In Samenleven, hoe doe je dat? vind je 6 grote vragen. Om te jongleren lmet ideeën en om verder te kijken dan je neus lang is.