Het herdertje van Bethlehem - Dreesen, Jaak; Van Bilsen, Rita (Averbode Altiora, 1998)
Op de heuvels rond Bethlehem liggen miljoenen stenen, rotsblokken en keien: grote, kleine, zware, dikke, bruine, rode, grijze... Daartussen ook die ene kleine, ronde, glanzende kei. Al miljoenen jaren ligt hij daar. Op een dag raapt Yasser hem op, en dat is het begin van een wonderlijk verhaal.