Zie je al iets ? bijbelse vertellingen voor jongeren. - Marien, Jos; De Baerdemaeker, Jo; Verminck, Mieke (Averbode Altiora, 2005)
Met vertellingen vanuit de ervaring van de verteller, die de bijbelse verhalen herkent in het leven van jongeren, in dat van hemzelf. En ze aanreikt als oogopeners bij de worstelingen en kwetsuren waar jongeren regelmatig al eens door moeten. (Bron: covertekst)
Keywords: #gsdb10