Structural rigidities and policy inertia in inter-war Belgium - Hogg, Robin L. (Brussel Koninklijke academie voor wetenschappen, letteren en schone kunsten van België, 1986)
1. Government policy and the Belgian economy between the wars. 2. Manufacturing industry. 3. Coal and agriculture. 4. Foreign Trade. 5. The Banks. 6. Proposals for structural reforms.
Bibliogr. p. 187-198
Keywords: Monetary policy -- Belgium; 338 <09> <493> -- Economische geschiedenis--België; 338 <493> -- Economische situatie. Economische structuur van bepaalde landen en gebieden. Economische geografie. Economische produktie.economische produkten. Economische diensten--België; 949.3.035 -- Geschiedenis van België: interbellum (1919-1939); Belgium -- Economic conditions -- 1918-1945.; Belgium -- Economic policy