Bibliodrama met kinderen. - Scheers, Jan; Debacker, Hilde; Bourgeois, Catherine (Averbode Altiora, 1992)
Dit boek is een vademecum voor wie op een boeiende manier met kinderen bijbelverhalen wil beleven.
De auteurs geven in het kort hun visie op het vertellen van bijbelverhalen aan kinderen. Zij willen vooral concrete werkvormen aanbieden : bibliodrama met kinderen van 4 tot 12 jaar.
Naast methodische informatie werden er per leeftijdsgroep een aantal spelsituaties uitgeschreven en van didactische suggesties voorzien.
Keywords: 268.711 -- Bijbel en catechese--(themata)