God blijft altijd jong geloofsverhalen voor kinderen. - Quadflieg, Josef; Vandendriessche, Chris; Debroey, Lutgart; Lamberigts, Sylvester (Averbode Altiora, 1992)
Vele kinderen komen erin voor, maar vanzelfsprekend ook de hele familie, de ouders en de grootouders, maar eveneens de hond, de auto, het huis en het dagblad.
Er wordt verteld over spelen en werken, over school en vrije tijd, over vrienden en vijanden. Kortom, heel het leven, zo kleurrijk als het is, komt in dit boek ter sprake.
Daarnaast komen er heel wat bijbelse verhalen in voor : over Mozes en David, over Jezus en zijn goede boodschap, verhalen over Maria, over de kerk, over de sacramenten en over de heilige geest.
Das Kinderbuch vom Glauben. - Düsseldorf : Patmos, 1988