Liefde leren relationele en seksuele opvoeding op school. - Schotsmans, Paul.; Dehaene, Trees 1948-2003; Deleu, Paul.; NSKO (Brussel NSKO (Nationaal Secretariaat van het Katholiek Onderwijs), 1992)
Deze handleiding is bestemd voor alle leerkrachten van het secundair en het hoger onderwijs alsook voor P.M.S.-medewerkers.