Jezus leeft!. 2. - Hallemans, Ina.; Sauviller, Luc; Jacobs, Hilde (Brugge Die Keure, 2010)
Thema 1: In de handen klappen voor jezelf. - Thema 2: Het wonder van de natuur. - Thema 3: Leren van elkaar: dichtbij en wereldwijd. - Thema 4: Verder leven bij God. - Thema 5: Ook jij kunt veel mar niet alles. - Thema 6: Wachten op Jezus. - Thema 7: Alles goed met je? - Thema 8: Kiezen voor wat goed is - Thema 9: Leef mee met Jezus - Thema 10: Vertellen over Jezus - Thema 11: Aan tafel met Jezus - Thema 12: Pinksteren en de Geest van God - Dag moeder Maria - Thema 13: Water geeft leven - Thema 14: Zoveel mensen dragen mij en... ik leer dragen.
4 cd's : met gezongen en instrumentale versie van de liedjes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs