Jezus leeft!. 1. - Hallemans, Ina; Sauviller, Luc; Jacobs, Hilde (Brugge Die Keure, 2010)
Thema 1: Dat ben ik. - Thema 2: Mmm ... herfst. - Thema 3: Helpen, dichtbij en ver weg. - Thema 4: Mooie mensen zijn bij God. - Thema 5: Kijk wat ik kan ... en niet kan. - Thema 6: Op weg naar Kerstmis. - Thema 7: Ik voel me zo... - Thema 8: Wauw... het leeft, jij leeft, ik leef. - Thema 9: Op weg naar Pasen: veertig dagen lang. - Thema 10: Jezus, dat is zo mooi van Jou. - Thema 11: Jezus deelt het brood met mij. - Thema 12: Water doet leven. - Thema 13: Jezus draagt mij... en leert mij dragen.
2 audio-cd's : met gezongen en instrumentale versie van de liedjes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.5 -- Lager en basisonderwijs