God, hier ben ik gebedenboek voor 10 tot 14-jarigen. - Desodt, Stef (Antwerpen Halewijn, 2009)
Gebeden gerangschikt volgens de maanden van het jaar. Gebeden naar aanleiding van de advent de veertigdagentijd, de paastijd, bij het opstaan, het slapen gaan, aan tafel
LO
Keywords: 243 =393 -- Gebeden. Gebedenboeken--Nederlands