Internationaal commentaar op de bijbel. - Eynikel, Erik, 1958-; Noort, Ed; Baarda, Tjitze; Denaux, Adelbert; Bakker, Marjan (Averbode Altiora, 2001)
Band 1 : de uitleg van de bijbel ; de bijbel in de kerk ; het ontstaan van de bijbel ; de bijbel vandaag ; commentaar op het oude testament
Band 2 : commentaar op het oude testament (vervolg) ; commentaar op het nieuwe testament.
Keywords: 22.07 -- Bijbel: kommentaren; commentaren; bijbelverklaring