Midden in het leven : beschouwingen rond feesten en hoogtijdagen van het kerkelijk jaar. - Henau, Ernest (Tielt Lannoo, 2001)
Over: Kerstmis, Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart, Drievuldigheidszondag, Tenhemelopneming van Maria, Allerheiligen, Allerzielen, Openbaring des Heren, Palmzondag, Christus Koning.
Keywords: Church year meditations; Fasts and feasts -- Meditations; 264-04 -- Liturgische tijden