Woordenboek klassieke cultuur Standaard geïllustreerde encyclopedie van de oudheid. - Halsberghe, G. H.; Halsberghe, G.; De Waele, Ferdinand Jozef Maria (Antwerpen Standaard, 1989)
Het werk omvat de realia uit de Griekse en Romeinse wereld, de periode van Homeros (9e eeuw voor Christus-8e eeuw voor Christus) tot die van keizer Lustianus (begin 6e eeuw na Christus).
Keywords: 937/938 <03> -- Geschiedenis van de Klassieke Oudheid--Naslagwerken. Referentiewerken; 931 -- Oude geschiedenis--in het algemeen