In gesprek met een ander : het pastorale gesprek opnieuw ter sprake - Stevens, Jef.; Goris, Guido (Averbode Altiora, 1990)
Het pastorale gesprek is - met behoud van zijn specificiteit - een tweegesprek met alles erop en eraan. Dit boek werd geschreven voor een breed publiek: voor alleen die hun eigen gesprekservaring willen situeren in een verantwoord theoretisch kader en haar willen toetsen aan de ervaring en de opvattingen van anderen. Het is speciaal bedoeld voor degenen die op een of andere wijze in het pastoraal geëngageerd zijn en die in dit kader onder meer individuele gesprekken voeren. Voor hen in de eerste plaats wil het een handreiking zijn. (Bron: covertekst)
Keywords: 253*21 -- Pastorale methodiek