De Geest spreekt alle talen : een analyse van de pinksterbeweging - Hollenweger, Walter J.; Van der Heijden, F. (Baarn Bosch en Keuning, 1976)
Wat is er met de Pinksterbeweging aan de hand? Hoe komt het dat deze bewegiong wereldwijd is en allerwege de aandacht trekt. Wat zijn de drijfveren en wat zijn de oogmerken? (Bron: covertekst)
Keywords: 289.9*8 -- Pinksterbeweging. Pentecostals; 260*8 -- Charismatische vernieuwing binnen de Kerk. Pinkstergroepen