Sociologie van kerk en godsdienst - Goddijn, H. P. M.; Goddijn, Walter (Utrecht Spectrum, 1966)
De wetenschappelijke sociologie heeft zich van deze theologische suprematie geëmancipeerd om de stof min of meer exact op zichzelf te stellen en te behandelen. Hierbij komen naast de algemene aspecten ook de kerken van diverse richting en geloofsbeleving, met kerkelijkheid en onkerkelijkheid, met de opvattingen en wijzen van uitoefening van het pastorale beroep ter sprake (Bron: Bibliografie)
Keywords: 316:2 -- Godsdienstsociologie