Godsdienstpedagogiek van de hoop grondlijnen voor religieuze vorming. - Juchtmans, Danny; Roebben, Bert 1962- (Leuven Acco, 2007)
In dit boek komen vooreerst algemene beschouwingen over morele en levensbeschouwelijke vorming aan bod. Het tweede deel handelt over religieuze vorming op school, het derde over religieuze communicatie in het kader van (kerkelijk) jongerenwerk. (Bron: covertekst)
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Christian education; Christian education of children; 268 -- Catechese. Godsdienstonderwijs