De zevensprong, de zeven sacramenten. - Janssen, Kolet; Claes, Stijn 1971-; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Averbode, 2000)
Dit boekje helpt je zien waar het allemaal om te doen is. Hoe de zeven sacramenten allemaal op heel bijzondere momenten van het leven worden gevierd. Hoe ze ons dichter bij God kunnen brengen en dichter bij elkaar. Hoe je de geheimtaal van de symbolen leert ontcijferen.
Vanuit de nuchtere vragen en kritische opmerkingen van kinderen tussen 9 en 12 jaar legt Kolet Janssen uit wat er achter de sacramenten zit en hoe ze ook voor gelovigen van nu onmisbaar zijn.