Kleur(en) (be)kennen onderwijs, levensbeschouwing en religie - Van Crombrugge, Hans.; Vansieleghem, Nancy (Gent Academia, 2003)
De discussie omtrent waarden en onderwijs roept onvermijdelijk vragen op betreffende levensbeschouwing en religie. Dit boek neemt de thematiek van de verhouding van levensbeschouwing, religie en onderwijs uitdrukkelijk op. Verschillende aspecten van deze actuele problematiek okomen aan bod. (Bron: covertekst)
15 EUR