Vertrouwen een dagboek van wijsheid en geloof - Danneels, Godfried; Van den Abeele, Albijn; Herregods, Joris (Tielt Lannoo, 2003)
In dit boek zijn 366 teksten van kardinaal Godfried Danneels bijeengebracht. Het is een boek met een tekst voor elke dag vn het jaar, gekozen uit de vele gepubliceerde en vooral ongepubliceerde teksten die kardinaal Danneels tijdens 25 jaar herderschap heeft geschreven. Dit boek kent vele thema's en invalshoeken, maar heeft één kerngedachte: sinds 'de menslievendheid van God in de wereld is verschenen', mag je vertrouwen, liefhebben, hopen en geloven. (Bron: covertekst)
Keywords: 242 =393 -- Meditatie. Contemplatie--Nederlands