Onderstroom Handboek voor gebed 1 - Coucke, Piet; Driessen, Iny.; Knockaert, Els; Noyen, Carlos O.C.D. 1942-; Schiettecatte, Johannes; Vanderbrugghen, Lieven; Van Meersche, Roeland; Danneels, Godfried; Hagesæther, Anne Kristien (Gent Carmelitana, 2005)
Dit boek wil je op weg helpen in het gebed. Het neemt je bij de hand om een antwoord te vinden op je vragen, maar biedt ook veel praktische materiaal, tips, meditaties, gebeden en beelden om je te vormen tot een mens van gebed. (Bron: covertekst)
Met registers
Keywords: 248.143 -- Gebed. Bidden