Op weg naar Kerstmis. - Aubinais, Marie; Van Boven, Carolien; Dufour, Amélie (Leuven VBS (Vlaamse Bijbelstichting), 2005)
Als het Kerstmis is, kun je dat aan alles zien : het is de tijd van lichtjes, cadeautjes en de mooi versierde boom. Het kerstfeest is een feest om echt te vieren : een feest waar je naar uitkijkt en dat je gelukkig maakt. Kerstmis wil ten diepste zeggen dat God er is. God wordt geboren bij ons. Dit boek nodigt je kind uit aan de hand van zichtbare tekenen van Kerstmis de onzichtbare God te ontdekken en gevoel te krijgen voor de diepere zin van dit grote feest.