Zingeving in de palliatieve zorg. - Van den Berg, Marinus 1947- (Diegem Bohn Stafleu van Loghum, 2001)
In dit cahier wordt ingegaan op de verschillende aspecten van zingeving : zingeving en levensbeschouwing, zingeving in de terminale fase, geestelijke verzorging en pastoraat, spiritualiteit in de alledaagse zorg, de zin van zorg en ten slotte de zin van palliatieve zorg.