Jahwe-vrienden-boek. - Van Poucke, Erik; Declercq, Gilbert; Desmedt, Renaat; Everaert, Dirk; Van Poucke, Erik; Van Vooren, Jaak; Verhelst, Marcel (Kapellen Pelckmans, 1996)
Voor Jezus zijn de joodse verhalen heel belangrijk. Hij leert er vooral uit wie Jahwe is. Met deze verhalen kunnen ook wij leren wie Jahwe is. Dit boek is een leesboek, en geen vertelboek. Je kunt het gebruiken in vieringen, liturgische bijeenkomsten en bij de kindercatechese.
Bijbelverhalen bij de methode Regenboog
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 373.3 -- Lager en basisonderwijs; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen