TOV. Kleuters 2,5 jaar. - Anseeuw, Annick; Callens, Els; Caremans, Lea; Claeys, Veronique; D'Haene, Jessika; Dellaert, Els; Grymonprez, Trien; Kussé, Pat; Vandemoortele, Vanessa; Volcke, Annemie; Wittoek, Bernadette (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Welkom - Licht en donker - Welkom kleine baby - Knuffels - Handen - Mijn knuffelmama - Water - De schepping - Advent - Kerstmis - Open en toe - Je bent me toch niet vergeten? - Oma en opa zorgen voor mij - Op stap - Noach, wat een mooie kleuren! - Pasen : een nieuw leven!
Handleiding + aanvulling 256, 67, 73 p. : ill.
KO
Peuters
Keywords: Schoolbooks - Didactic material