Tuin van Heden. 6. - Cerstiaens, Patricia; Claes, Marleen; Dalemans, Lies; De Clerck, Peter; Dierckx, Leo; Dirickx, Johan; Hollands, Margit; Speelman, Geert; Van Pelt, Marleen; Vercouter, Anne-Marie; Kees, Chantal; Bouwens, Eric.; et al. (Wommelgem Van In, 2004)
Thema's in de handleiding : Bewogen en zoekende mensen vinden elkaar : kerk / andere godsdiensten - Kerkelijk jaar : Allerheiligen / Allerzielen - Verkenning van een symbool : vuur - Kerkelijk jaar : advent - Kerkelijk jaar : Kerstmis - Paulus - Groeien in liefde en tederheid 1 - Kerkelijk jaar : veertigdagentijd - Verantwoordelijkheid en engagement - Kerkelijk jaar : Pasen - Kerkelijk jaar : Maria - Groeien in liefde en tederheid 2 - Samen leven tussen werkelijkheid en droom - Slotthema : een terugblik in Tuin van heden
Handleiding 816 p. : ill. + correctiesleutel
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material