Tuin van Heden. 4. - Damen, Christa; Leysen, Christel; Gryson, Els; Van Avondt, Erna; Wollants, Gonda; Notelé, Guido; Christiaensen, Hilde; Debacker, Hilde; Smets, Inge; Dalemans, Lies; Janssens, Tine; Kees, Chantal; et al. (Wommelgem Van In, 2003)
Thema's in de handleiding : Symbolen 1 - Op stap met Mozes - Kerkelijk jaar - Allerzielen - Conflicten - Kerkelijk jaar : advent - Kerkelijk jaar : Kerstmis - Gewetensvol handelen - Kerkelijk jaar : veertigdagentijd - Mens en natuur : gave en opgave - Kerkelijk jaar : de Goede week en Pasen - Levensadem - Kerkelijk jaar : Pinksteren - Symbolen 2
Correctiesleutel werkschrift 42 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 373.3 -- Lager en basisonderwijs; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen