Tuin van Heden. 3. - Damen, Christa; Leysen, Christel; Gryson, Els; Van Avondt, Erna; Wollants, Gonda; Notelé, Guido; Christiaensen, Hilde; Debacker, Hilde; Smets, Inge; Dalemans, Lies; Janssens, Tine; De Ruysscher, Kris.; et al. (Wommelgem Van In, 2003)
Thema's in de handleiding : Anders zijn, ontmoeting 1 - Op stap met Jozef - Kerkelijk jaar: Allerheiligen - Verbondenheid in verdriet - Kerkelijk jaar: advent - Kerkelijk jaar: Kerstmis - Stilte en gebed, ontvankelijkheid - Kerkelijk jaar: veertigdagentijd - Vergeving en verzoening - Kerkelijk jaar: de Goede Week en Pasen - Aarde en vruchtbaarheid - Kerkelijk jaar: Onze-Heer-Hemelvaart - Anders zijn, ontmoeting 2
Correctiesleutel werkschrift 38 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs