Tuin van Heden. 2. - Damen, Christa; Téblick, Hans.; Debacker, Hilde; Verbiest, Magda; Cerstiaens, Patricia; Kees, Chantal; De Ruysscher, Kris.; Bogman, Liesbet; Van Kerckhove, Dirk (Wommelgem Van In, 2002)
Thema's in de handleiding : Ik voel mij vandaag zo ... - Jezusverhaal: Jezus ontmoet Bartimeüs - Kerkelijk jaar : Allerheiligen-Allerzielen - Op verkenning in de natuur - Kerkelijk jaar : advent - Kerkelijk jaar: Kerstmis - Jezusverhaal : Jezus ontmoet Zacheüs - Ik wil het goede doen - Kerkelijk jaar : veertigdagentijd - Jezusverhaal : Jezus geneest de lamme - Kerkelijk jaar : palmzondag - Kerkelijk jaar : Pasen - Brood, tafel, maaltijd houden - Kerkelijk jaar : Pinksteren - Dragen en gedragen worden
Met open armen : communieboekje 2de leerjaar : handleiding 75 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs