Tuin van Heden. 1. - Damen, Christa; Téblick, Hans.; Debacker, Hilde; Verbiest, Magda; Cerstiaens, Patricia; Kees, Chantal; De Ruysscher, Kris.; Bogman, Liesbet; Van Kerckhove, Dirk (Wommelgem Van In, 2002)
Thema's in de handleiding : Mag ik zijn wie ik ben? - Jezusverhaal : Jezus en de kinderen - Kerkelijk jaar : Allerheiligen-Allerzielen - Geboorte en groei - Kerkelijk jaar : Advent - Kerkelijk jaar : Kerstmis - Ik heb een lichaam met vele mogelijkheden - Jezusverhaal : Jezus roept de leerlingen - Kerkelijk jaar : veertigdagentijd en palmzondag - Maar ik kan niet alles : grenzen en werkelijkheidsbesef - Kerkelijk jaar : Pasen - Kerkelijk jaar : Maria - Jezusverhaal : een vader met twee zonen - Water
Met open armen : communieboekje eerste leerjaar : handleiding 65 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs