Coördinatie van psychotherapeutische methoden. - Carp, E. A. D. E. (Eugène Antoine Désiré Emile), 1895-1983 (S.l. : Orgaan van de Nationale Federatie voor de Geestelijke Gezondheidszorg)
Overdruk uit het Maandblad voor de Geestelijke Gezondheidszorg.