La planification sanitaire nationale : approches et conceptions - Hilleboe, Herman E. (Herman Ertresvaag), 1906-1974; Barkhuus, A.; Thomas, W. C. (Genève : OMS, 1973)
Hoe zorgen we nationaal voor een gezonde hygiënische omgeving?