Internationale classificatie van stoornissen, beperkingen en handicaps 1980. - Raad voor Gezondheidsresearch (Voorburg : Werkgroep classificatie en coderingen, 1981)
Hoe worden alle mogelijke stoornissen, beperkingen en handicaps internationaal benoemd?