ICHPPC-2 International Classification of Health Problems in Primary Care (1979 revision). (Oxford : Oxford University Press, 1979)
Op zoek naar een classificatie wat betreft eerste hulp: wat krijgt voorrang, hoe pak je dat aan, ...