Mass catering - Charles, R. H. G.; World health organization. Regional office for Europe Copenhagen (Copenhagen : WHO. Regional office for Europe, 1983)
De titel is misschien een beetje misleidend: dit boek gaat niet over traiteurs of iets soortgelijks, maar gaat over voeding en heel de problematiek rond gezonde voeding: eten vers houden, correct verwerken en bewaren, diepvriezers, microgolfovens, winkeltogen, ...
Keywords: Food handling; Food poisoning, prevention and control; Food service; Food-processing industry -- Standards