Les tendances démographiques dans la Région européenne : leurs répercussions sanitaires et sociales - Cliquet, Robert, 1934-; Lopez, Alan D., 1951- (Copenhague : OMS. Bureau régional de l'Europe, 1987)
Een uitgebreid onderzoek naar de welvaart in de Europese lidstaten en de gevolgen voor verschillende sociale klassen: ouderdom, geslacht, duur van een huwelijk, ziekte, ...
Keywords: Demography -- Europe