La lutte contre l'alcoolisme - Organisation mondiale de la santé; Grant, Marcus (Copenhague : OMS. Bureau régional de l'Europe, 1987)
Alcoholisme is en blijft een groot probleem binnen die hele verslavingsproblematiek.
Keywords: Alcoholism -- Prevention; Alcoholism