Pertussis in infancy as a cause of behaviour disorders in children - Annell, Arna Lisa, 1906-1981 (Uppsala : Almqvist & Wiksells, 1953)
Wanneer kinkhoest niet op tijd herkend wordt komen we in een stadium waarbij antibiotica niet meer helpt en dan kan deze ziekte verschillende problemen veroorzaken: ademhaling, slaap, mentaal welzijn, ...