Wat meer is in de mens : over zingeving aan het ziekbed - Keirse, Manu (Emmanuël), 1946- (Leuven : Acco, 1985)
De eerste zin van de inleiding maakt meteen duidelijk waar dit boek om draait: wat is de zin (of onzin) van ziek zijn ???