Symposium internationale orthopaedagogicum. : psychologie et traitement pédagogique du sentiment d'abandon. - Dellaert, René, 1906-1979; Carp, E. A. D. E. (Eugène Antoine Désiré Emile), 1895-1983; Asperger, Hans, 1906-1980; Lievens, Paul (Leuven : Société Internationale de l'Orthopédagogique, 1962)
Alle redevoeringen die aan bod kwamen op dit symposium onder voorzitterschap van René Dellaert.